The quest

Mig og min(e) store mund fødder! Jeg har en veninde i USA, som jeg indimellem swapper med. Forleden læste jeg hendes blog hvor hun havde skrevet at hun skulle på en virtuel gåtur til Birch River i West Virginia, USA. Skør som jeg er, skriver jeg at det da lyder som en cool idé og at jeg gerne ville "gå med" omend jeg har noget længere end hende - rent faktisk 6500km. Hun sendte mig straks en email der med en meget overtalende mine fik mig til at tænke længere over det, og nu er jeg så gået i gang!

Jeg har oprettet en blog specielt til formålet og hvis I har lyst, er I da meget velkommen til at kigge forbi den. (Den er på engelsk)
Getting there - My Kilometers
Jeg skal have skaffet mig en skridttæller, men indtil da, må jeg nøjes med forskellige ruteplanlæggere til at holde styr på hvor meget jeg bevæger mig. Jeg har aftalt med hende, at cykling, crosstræning og andet fitness også tæller med, så jeg kan få tilbagelagt de 6500km indenfor et overskueligt tidsrum.

Hvor længe tror du det vil tage mig?

Kommentarer

Populære opslag