Savner I mig?

Jeg er i disse dage ude og gøre Danmark usikker på Grøn Koncert og da jeg ikke har computeren med, har jeg i stedet planlagt dette indlæg til jer, med et par billeder fra Grøn Koncert 2008.

Til venstre ser I et billede af mig - det er da vildt så meget man kan forandre sig på to år.

Lad os se hvad jeg ellers har valgt ud fra arkivet:


Øl skal jo til.
Dette billede tog vi, fordi vi skulle teste om det rent faktisk virker at "tappe" på en dåse inden man åbner den, hvis den er blevet rystet. Vores meget videnskabelige forsøg (hvor vi smed alle dåserne fra præcis 1 meters højde ned på græsset) gav et rungende nej, det virker ikke!


Man kan også bruge øl på andre måder.
Denne fantastiske hat, blev lavet af nogle frivillige ved hjælp af tomme plok flasker (dem af plastik) og en stor omgang tape. Jacob Haugaard så en frivillig gå rundt med den på pladsen og spurgte om han ikke måtte tage den med på scenen. Det fik han selvfølgelig lov til.


I 2008 var det første år, Grøn Koncert kunne annoncere lukket for salg af billetter til hele to koncerter - og der var også virkelig mange mennesker.
Successen gentog sig igen i 2009 og mon ikke der også bliver udsolgt på et par pladser i år?

Sådan kan morgnerne se ud når de første ting er stillet op på pladsen og solen kun lige er ved at stå op. Det er en sand stilhed før storm hvor den største summen og larm er ved intern catering hvor 650 mennesker frådende kaster sig over lune rundstykker og gør sig klar til at skulle betjene tusindvis af festglade Grøn Koncert gæster.

Kommentarer

Populære opslag