Kan du holde på en hemmelighed?


Jeg fortalte min første kæreste at jeg var vild med R.E.M bare for at han skulle kunne li' mig - i virkeligheden har jeg altid fundet deres musik lidt for ensformig og deprimerende.
Men nu skal det ikke handle om mig - det her er faktisk en anmeldelse af bogen: "Can You Keep a Secret?" af Sophie Kinsella. De fleste kender hende for Shopaholic serien, og denne bog er også i den skønne chicklit genre som kan læses med hovedet under armen, hvilket jeg synes er dejligt i ferie sammenhænge.

Bogen handler om Emma der har et skodjob i et marketing firma. Hun er familiens sorte får og det eneste der lader til at virke for hende er hendes forhold til kæresten Connor - alle synes de er det perfekte par. Emma er dog alligevel heller ikke glad på hjemmefronten. Da hun bliver konfronteret med sin flyskræk på vej hjem fra et vigtigt møde, hvor flyet udsættes for turbulens, fortæller hun i et panikanfald alle sine små hemmeligheder til manden på sædet ved siden af - dette skal vise sig at forandre hendes liv for altid.

Bogen er sjov, gribende og helt klart værd at bruge et par dage på.

Hvis du ikke har lyst til at købe bogen eller låne den på biblioteket kan du nappe den gratis fra mig på bookmooch.com.

Kommentarer

  1. åha den er altså god her i sommerferien :)

    SvarSlet
  2. @Line: Du har også læst den? :-) Ja, den var god!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag