Juli Musthaves

Så er vi nået til 1. juli og dermed et nyt indlæg med ting fra the world wide web jeg bare ikke kan leve uden.

Ukulele
Jeg havde bestemt mig for at bruge sommeren på at lære og spille akustisk guitar, men når man ser noget så smukt og sødt, kunne man da godt overveje om ikke det skulle være ukulele i stedet. Et håbløst undervurderet musikinstrument.
Den kan købes på Etsy

 
Computercovers
Nu har jeg jo købt en næsten helt sort computer og er lidt vild med de klistermærker man kan købe og sætte på dem. Det her med uglen er bare så smukt og det fedeste er at man også kan få noget og sætte inde i tastaturet.
Se det store udvalg de har hos Dawanda




Cupcake Lipbalm
Sommersolen udtørrer læberne og det er da den perfekte undskyldning til at tilføre sine læber fugt med smag af CupCake Frosting! Yum yum - og så er den helt kaloriefri, så man skal ikke være bange for ikke at kunne passe bikinien når man har spist æhm.. påført denne læbepomade.
Kan selvfølgelig købes hos perpetualkid




Klappeur
I sommerferien tager de fleste armbåndsuret af og vil ikke stresses af tiden. Her er disse ure af træ helt perfekte. For at få de røde tal der indikerer klokken til at komme frem på uret, skal du klappe med hænderne. Det er da smart, og så er det også lidt fancy med et ur af træ!
Købes på Wrapables





Der var ikke så mange Musthaves i denne måned, men når vi har sol og sommer, hvad mere kan man så ønske sig?

Kommentarer

Populære opslag