Hvad vil I se billeder af?

Jeg tager jo afsted på Grøn i morgen og har selvfølgelig kameraet i tasken, men hvad vil I gerne se billeder af når jeg kommer hjem? Jeg skal arbejde mange timer, men jeg får nok tid til at fotografere lidt alligevel.
Er det de underlige påklædninger I gerne vil se? Er det arbejdet bag scenen? Er det hemmelige shots af de kendte eller noget helt fjerde? Let me know, så skal jeg prøve at imødekomme det.

Kommentarer

  1. Jeg vil godt se nogen billeder af arbejdet bag, og evt. et par paparazzibilleder af de kendte :P

    Jeg håber vi ses når I rammer Nørrenusseby :)

    SvarSlet
  2. @Nicholaine; Jeg skal gøre hvad jeg kan ihvertfald :-p Paparazzibilleder bliver det nok ikke rigtig til, jeg opfører mig jo ordentligt og spørger dem om jeg må lægge dem op :-p Man har vel stil ;-)

    Ja, håber også vi ses ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag