En historie om en elefant

Virker jo umiddelbart som en temmelig barnlig ting at sætte sig til og læse og der gik da også noget tid før historien egentlig fangede mig. Sproget er temmelig specielt - jeg har læst den danske oversættelse af bogen - og forfatteren har haft meget travlt med at danne et komplet "elefantunivers", som man de første 50 sider skal bruge nogle kræfter på at komme ind i. F.eks. skal det forklares at mennesket ifølge elefanterne hedder "Bagbenere" og når vi dør bliver vi forvist til et forfærdeligt sted i jorden ved navn "Revnen".
Når man har kæmpet sig igennem de mange forklaringer, bliver man dog efterhånden opslugt af historien om elefanterne Mudder, Daddelseng, Vildbæk og Høje Tid. Historien er virkelig trist og fyldt med bestialske mord, kærlighed, håb og fortvivelse. Det er ikke en bog der fortjener Etta Camerons store femtal, men den er helt sikkert værd at læse.

Bogen kan købes på Amazon (hvorfra jeg har lånt billedet). Den danske titel er "Elefanternes lange rejse" og hvis du ikke gider hente den på biblioteket kan du også nupse den gratis fra mig på Bookmooch. - Smid i øvrigt gerne en kommentar i feltet nedenfor hvis du har en bruger på bookmooch, så jeg kan tilføje dig som ven.

Kommentarer

 1. Uhh lækkert =) Min mor leder efter KNUST safran.. Altså pulver ligesom peber osv.. Til billige penge.. I Danmark fåes det nemlig kun som de der små streger.. Ved ik lige hvordan jeg ellers ska forkklare det haha

  (VEd ik lige om du får set kommentaren på anjas side så ville lige kopier den ind)

  SvarSlet
 2. @Tumling; Jeg er helt med på hvad det er din mor mangler, jeg skal holde øje med det og tager noget med hjem hvis jeg finder det :-)

  SvarSlet
 3. Takker rigtig mange gange =)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag