Varm energisk dag

Here I come. Det er allerede blevet varmt og om et kvarters tid trisser jeg over for at mødes med min gruppebuddy, så vi kan køre mod Hjerl Hede og give dem vores produkter og en kopi af rapporten. Når jeg kommer hjem, står den på at finde ud af hvad pigerne og jeg skal spise i aften når de kommer Til middag hos. I det her fantastiske vejr har jeg allerede lovet is. Det bliver lidt interessant at handle, da computerforretningen lige har trukket penge for min nye laptop - godt SU'en kommer i morgen! Håber jeg kan handle uden problemer, har altid haft en angst for at stå i køen med en masse mennesker bagefter mig og et afvist Dankort, har nogen af jer nogensinde prøvet det? Jeg har ikke, men håber også at det aldrig kommer til at ske.

Kommentarer

 1. Jeg tror da der skal en del til før de spærrer dit dankort, hvis det ikke allerede er trukket over :) - men ellers må du jo hæve penge først? - Det ville også være mit største mareridt at få afvist dankortet, har kun prøvet at glemme pinkoden et par gange, men har heldigvis to dankort og kan altid huske koden på een af dem :P

  SvarSlet
 2. Uhm, is :D
  I den tid jeg har siddet bag kassen tror jeg kun jeg har oplevet kort der blev spærret fordi folk trykkede den gale kode 3 gange i træk. Det var et langt større problem med dem der kom med vognen fyldt og så kom i tanke om efter jeg havde kørt alle varerne igennem at de ikke havde deres pung med :/
  Vi ses i aften til hygge :D

  SvarSlet
 3. @Alexia: Jeg tror du har ret - jeg hævede i en hæveautomat bare for at være sikker ;-)
  Smart med to dankort, hvorfor har du det?

  @Anja: Okay, jeg snakkede med min gruppebuddy om det - hun arbejder i Føtex - og hun sagde også at det var sjældent det sker.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag