Til middag hos ... redo

Den sidste til middag hos..., gik i vasken, som den trofaste læser jo nok kan huske.
Jeg stod med uendeligt meget mad, og ingen til at spise den, da pigerne desværre måtte melde fra pga. sygdom og eksamensstress.
Men, men, men... det betyder jo selvfølgelig at vi har aftalt en redo ude hos mig. Det bliver i slutningen af juni, men jeg synes det er så længe siden at nogen af os piger har nævnt Til middag hos, så jeg ville da lige være lidt foran og komme med et tema allerede nu.
Jeg har bestemt, at jeg ikke gider gå helt amok med mad som sidste gang, men der skal nok blive noget lækkert alligevel. Temaet bliver Café-tema - for er der noget bedre end at tage på café med tøserne? Nej vel, så nu tager vi en skøn cafétur hjemme i mine ydmyge gemakker. Jeg håber at alt denne gang kommer til at gå efter planen og at pigerne glæder sig ligesom mig.

Kommentarer

 1. Åh jeg har simpelthen stadigvæk dårlig samvittighed over jeg skulle ligge syg lige der. Hehe. Nytter selvfølgelig ikke så meget, men for pokker det var dårlig timing. Men jeg glæder mig rigtig meget :D Og det lyder da helt perfekt med Café tema :D

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge dig og din bette hund :)

  SvarSlet
 3. @Anja; nej, det er ikke din skyld, vi tager bare en redo, som du kan se glæder jeg mig også :-p
  @Line: Det skal helt sikkert også nok blive hyggeligt :-D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag