Sexede cykelshorts

Så sidder jeg, stille og fredeligt og indsamler tips og tricks til den cykeltur jeg skal ud på til Fårup i næste uge. Jeg skal have købt nogle nye cykelshorts (ja, de er grimme, men tør ikke cykle 2 x 40 km uden det rigtige tøj på) - regner med at købe nogen billige i Føtex. Nå, men jeg sidder altså og søger på "cykelshorts" på google og finder den mest underlige debat om hvordan nogle mænd tænder på cykelshorts (at have dem på) < ja, lad være med at læse det hvis du er sart. Æhm.. ja, jeg blev hylet lidt ud af den må jeg sige. Jeg tror jeg vil tænke en ekstra gang, hvis jeg ser en mand smile til mig, mens han er iført cykelshorts. Damn!

Kommentarer

 1. Åh nej! ;) Det er efterhånden de særeste ting folk tænder på nu til dags!

  SvarSlet
 2. @Emma Lovise: Ja enten det, eller også er folk bare blevet meget mindre diskrete omkring deres underlige lyster :-p

  SvarSlet
 3. Haha..

  Altid noget en af dem lige får denne sætning med:

  "Men jeg tænder ikke på at se andre mænd i tights. Tænder kun på kvinder"

  SvarSlet
 4. @Tanja; JA, man skulle jo nødigt tro han var en weirdo :-p

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag