Fra en inkarneret Sys Bjerre fan

ØV!

(Dette indlæg er for nogen nok håbløst forældet, men jeg er ikke den hurtigste til at fange ny musik.)

For et stykke tid siden blev jeg gjort opmærksom på at Sys Bjerre havde lavet et nyt nummer der hedder Alle Mine Veninder.

Med mit tidligere kendskab til Sys' tekster tænkte jeg at sangen kunne handle om mangfoldighed og/eller etnicitet og jeg var vild efter at høre det. Da jeg forleden zappede forbi MTV og så Frk. Bjerre gå rundt i storbyen syngende med på en melodi der lød som kom den straight out of Bollywood, troede jeg at jeg havde ret. Jeg fik desværre ikke hørt andet end et par sekunder af sangen, før i dag, da jeg sad i en bus og den pludselig kørte i radioen.

Jeg havde også hørt at sangen var én af dem man fik i hovedet og som bare blev hængende, men da jeg fik hørt nummeret, kunne jeg konstatere at den på ingen måde havde Lena-Satellite-kvalitet.

Derudover er teksten flad og virker på ingen måde vigtig og vedkommende, som Frk. Bjerres sange normalt gør. Med det utroligt uopfindsomme omkvæd, er vi vidst mere over i noget Nik & Jay - sangen er vidst bedst efter et par drinks i byen, men det kan jo også være at det har været tanken bag den.

Håber at de næste sange der kommer ud fra Sys Bjerre minder mere om hendes gamle stil, som jeg er helt vil med!

Kommentarer

  1. Jeg synes også sangen er totalt modsat af hvad Sys Bjerre normalvis plejer at synge om.

    SvarSlet
  2. Jeg hørte hendes sang i dag på tv2.... hendes melodi minder om nogle af de sange, der har været med i børne MGP

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag