Forkælede sportsnørder

Jeg vil ikke hænge konkrete personer ud på min blog, men når en mand i fjernsynet udtaler at han bør få fri fra arbejde fordi det er en "menneskeret" at se fodbold VM, så må jeg altså lige slå i bordet. DET er da et luksusproblem der er så utroligt forkælet, at ingen kan tage det seriøst. Eller hvad? - Det var åbenbart seriøst nok til at blive bragt i Tv2 Nyhederne.

Kommentarer

 1. Menneskeret og menneskeret...

  Altså... jeg er hunkøn, og selvom jeg ikke går op i fodbold, så ender jeg sgu alligevel med at se hvordan Danmark klarer sig - og hvem der vinder finalen.

  Hvis jeg ikke gider se bold kan jeg jo altid sætte en film på - den eneste som kunne finde på at brokke sig, er Better - han kan af en eller andet grund godt li at se bolden trille fra den ende side af tv'et hen til den anden... ;)

  SvarSlet
 2. Hejsa (:
  Tænkte på om du vil linke?
  Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle, at jeg nu har lavet store forandringer på javifoto.dk.
  Det er ikke mere en side med udelukkende billeder, nu fokusere jeg ligeså meget på min blogning.
  Så hvis du gad kigge forbi ville jeg blive meget glad, for det er jo også sjovere når der er folk der læser :D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag