Ferie - som om

Der er mange af veninderne der stadig går til eksamener i disse dage og flere har spurgt mig om jeg nyder min ferie. Æhm.. ja nu skal I høre. Egentlig har jeg kun holdt fri enkelte dage indtil videre. Det kommer selvfølgelig an på hvordan man definerer at holde fri, men jeg har flere dage arbejdet hele dagen f.eks. på Danskewebchicks eller Make-my-day og er derfor ikke rigtig kommet i ferie-mode.

I morgen tager jeg så endnu en super seriøs dag, hvor vi skal på Hjerl Hede og aflevere de produkter vi har lavet i forbindelse med vores Bachelor projekt. Om aftenen får jeg besøg af 3 skønne webchicks. Anja, Nicholaine og Line, som skal Til middag hos mig :-) Det bliver noget presset med mødet om formiddagen, men jeg vil prøve at følge mit oprindelige "café-tema", selvom det - hvis vejret bliver ved med at være så fantastisk - nok i høj grad bliver et "sommer-tema" i stedet. Det er næsten påkrævet synes jeg.

Får du nydt ferien, er du én af dem der stadig går til eksamen eller kan du ligesom mig heller ikke rigtig komme ned i gear?

Kommentarer

  1. Skal daniel bringe og hente mig til middagen i morgen eller tror du at det er forsvarligt at jeg køre hjem selv ;)

    SvarSlet
  2. @Line: Hej søde!

    Jeg har ingen planer om vildere druk, det er det vidst for varmt til :-D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag