Et sort hul eller [blog vacuum]

Det er nærmest som om at der indimellem opstår et blog vacuum. Den ene dag opdateres diverse blogs med alt fra billeder af bloggerens aftensmad til filosofiske debatter om sorte huller og den næste dag er der helt stille i bloggeruniverset.
Hvis man ikke selv var en del af dette univers, ville jeg med garanti tro det var en konspirationsteori og at bloggerne sidder på skumle små IRC kanaler og i støvede halsjofle chatrum eller fora som sol.dk og aftaler at NU skal vi være "stille" i X antal timer - men nej, sådan er det ikke.

Derfor må den eneste logiske forklaring være at vi stadig skriver indlæg, men at de forsvinder i et slags sort hul fremfor at blive tilgængelige for os almindelige Net-brugere. Det sorte hul må være et nirvana af smukke tanker. Tænk bare hvor mange 'Dagens Outfits', muffinopskrifter, fotos af den nyeste strikkede sweater og opdateringer i stil med 'i dag var jeg i skole, læreren var helt vildt dum' vi er gået glip af!

Som Phineas og Ferb ville sige; jeg ved hvad vi skal lave i dag - lad os bygge en raket der kan rejse i tid- og rum og derved få adgang til alle de fortabte blogindlæg.

Har du også lagt mærke til at der indimellem pludselig bliver helt 'blogdødt' tilsyneladende uden grund?

Kommentarer

Populære opslag