Øv eller [Et brokkeindlæg]

Dette er ikke henvendt til nogen bestemt og er ikke fordi jeg er vred over noget, men jeg er lidt ked af det og vil gerne fortælle jer, hvorfor I ikke får en masse spændende og lækre indlæg om aftenens bloggermiddag.

Den er nemlig blevet aflyst. Stakkels Anja ligger og er syg og Nicholaine har for travlt med projektet. Så er der "kun" søde Line og jeg tilbage. Vi har desværre først aflyst i dag og det betyder at jeg har uendelige mængder madvarer stående, som jeg nu skal have afsat på bedste vis :-p. Er i gang med Facebook netværket og telefonbogen i et forsøg på at få fundet nogle hyggelige mennesker at hænge ud med, som vil spise alt den dyre mad. Så kan vi ligeså godt få en fest ud af det ;-)

Nå, det blev måske ikke så slemt et brokke-indlæg alligevel, men det kan jo heller ikke hjælpe noget. Op på hesten! Jeg er sikker på at der er nogle sultne SU-kammerater der ikke har nogen aftensmadsplaner.

Kommentarer

  1. Arj det er simpelthen også bare uheldigt søde :( Kan så meget godt forstå du er ked af det, træls at have gået og forberedt og puslet om det, og ikke mindst glædet sig til det. Ærgrer mig så meget over at jeg ikke kan forlade min seng, men min krop har tydeligvis gjort det klart at den ingen steder vil :( Håber inderligt at dig og Line afholder det alligevel, og måske finder nogen at supplere med så det ikke går til spilde.

    SvarSlet
  2. Det er da også bare møgirriterende sådan noget... Men nogen gange så vil tingene bare ikke som man selv vil.. Håber da du har fundet nogen du kan spise med? :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag