Uden slør og maske eller [24 naked truths]

 En online veninde har givet mig en udfordring; Hvor meget tør du skrive om dig selv ud fra 24 prompts (prompts er emner eller "oplæg", som f.eks. bruges i forbindelse med journalling - en disciplin der minder meget om blogging, men blot ikke foregår online). Hun sendte mig nedenstående 24 promts (det der står inden kollon). Jeg skrev hvad jeg tænkte umiddelbart efter at læse linjen og det var faktisk meget spændende, så jeg tænkte jeg ville poste dem her, så kan du jo gøre det samme, hvis du har lyst (og tør). Èn ting er sikkert, efter at have læst det, kender du mig meget bedre.

Jeg er ikke: så aktiv som jeg burde være

Jeg sårer: dem jeg elsker

Jeg elsker: min familie

Jeg hader: overvægt

Jeg frygter: ensomhed

Jeg håber: at kunne motivere mig selv, til aktivitet, til arbejde, til glæde

Jeg fortryder: aldrig noget

Jeg græder: når jeg føler mig magtesløs

Jeg holder af: solskin, venner, at cykle, swapping, mit fag og ikke mindst blogging

Jeg gør altid: det jeg mener er bedst i situationen

Jeg længes: efter en udenlandsk sommerferie hvor jeg føler mig virkelig afslappet

Jeg lytter: med nysgerrighed til hvad andre mennesker har at sige

Jeg gemmer mig: derhjemme bag skærmen eller med en bog

Jeg skriver: blogs, artikler, breve - elsker at skrive!

Jeg savner: min mor

Jeg søger: indre ro o0(lyder meget Gandhi-agtigt)0o

Jeg lærer: hele livet

Jeg føler: mere end jeg tænker

Jeg ved: en masse om kommunikation

Jeg vil have: mere af det der gør mig glad

Jeg bekymrer mig om: alt for meget ifølge mine venner

Jeg ønsker: at der skal være plads til os alle

Jeg har: det godt

Jeg giver: meget af mig selv hver dag til mennesker omkring mig

Jeg venter: ikke ret længe ad gangen da jeg er meget utålmodig

Jeg har brug for: gensidig respekt, intellektuelle samtaler og sommer

Kommentarer

Populære opslag