Til middag hos mig approaching...

I dag er der en uge til min yndlings pungrotte, juicefreak og gourmet kommer til tredje ud af fjerde bloggermiddag - og denne gang er det altså hos mig.

Jeg glæder mig rigtig meget til at de skal ud og sidde på mine spartanske skamler og vi skal hygge. På de to gange vi har mødt hinanden føler jeg allerede at jeg har fået mig et nyt sæt veninder og der er ingen tvivl om at jeg gerne vil se dem allesammen efter vores "Til middag hos...- projekt" slutter.

Denne event har også bekræftet mig i at vi har brug for et sted som Danske Webchicks til at samle alle de spændende events og motivere Webchicks over hele Danmark til at mødes. Det er en super - og egentlig ret intim - form for venindedating :-) Efter at have knoklet i to måneder med hjemmesiden kan jeg prale af at den går i luften med alle funktioner på næste mandag 17. maj :-)

Nå, tilbage til bloggermiddag; Der er vidst nok noget med at man skal nævne et tema når man kommer tættere på, men selvom jeg har bestemt alt hvad vi skal have at spise næste lørdag, så bliver det nok først når vi kommer tættere på at jeg løfter sløret for temaet - mest fordi jeg lige skal have fundet på et navn der dækker det :-p

Kommentarer

  1. Weee, glæder mig :) Btw, vender lige tilbage på din mail når jeg er i Aalborg igen i morgen og har styr på kalenderen :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag