Rigtige venner

Engang havde jeg tre kammerater, som jeg altid var sammen med. Vi var to piger og to drenge. Vi tumlede blandt andet tit rundt i skoven og legede Blade - drengenes yndlingsleg. Engang bestemte den anden pige og jeg at vi ville lege Spice Girls, så vi fik nogle andre piger med og lærte at mime til sangene og kopiere dansetrinnene (jeg var Emma Bunton). De to drenge, mente vidst de skyldte os en "pigeleg" så de bestemte at de ville være med og lavede en "sej" koreografi, hvor de i bar overkrop stod og poserede, mens de fortalte alle at de var vores bodyguards. Vi var omkring 10-12 år gamle og havde ægte x-faktor!

Kommentarer

  1. LoL, ja hvis jeg er lidt stille resten af dagen, så ved du hvorfor (og hvor jeg evt. befinder mig :P)

    Hæhæ har vi ikke alle haft dén der barnsomsleg... men hvorfor ville alle altid være baby-spice???
    Havde selv et lignende tilfælde da jeg var bette, og vi skulle lege Abba... havde en større kamp om, hvem der skulle være hende den lyshårede.... :S

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag