Lækkerier til læsehesten eller [Jeg er så heldig!]

Dejlige, dygtige Maren Uthaug afholdt for et stykke tid siden en konkurrence på sin blog hvor man kunne vinde tre af hendes fantastiske "letlæsnings bøger", som hun selv kalder dem.
And guess who one of the lucky winners was?

I dag landede de i min postkasse og jeg er jo lidt af en læsehest med hang til netop Marens type af humor, så bøgerne var som skabt til mig! Den første jeg går i gang med er "Når vi bliver trætte af vores tissemand, kan vi bare få en ny - og 103 andre grunde til at det er meget federe at være kvinde end at være mand", for jeg trænger godt nok lidt til at få støvet de røde strømper af og tændt bål af et par gamle BH'er.
Bøgerne skal naturligvis nok blive anmeldt, når de er studeret  :-)

I øvrigt er billedet tyvstjålet direkte fra Marens blog i fuldt dagslys. Håber hun kan tilgive mig, ellers er jeg sikker på at hun har en masse rappe svar hun kan smide efter mig *gemmer sig bag skærmen*

Kommentarer

  1. jeg har den orange... de er mega gode...

    SvarSlet
  2. Hihi jeg skulle egentlig bare ud og hjælpe min mor med at vaske nogle vinduer - men det endte sgu alligevel med en 'mini-shopper' :D

    Hehe jeg har også den orange, der er dælme nogle gode svedere i :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag