Jeg giver op

Da jeg så dig første gang - på et billede og med en kort beskrivelse, faldt jeg for dig med det samme. Det var dit navn, dit udseende og den fantastiske duft jeg kunne forestille mig allerede inden du første gang lå ved siden af mig i sengen. Da du kom ind af døren var jeg solgt, du var endnu smukkere og mere interessant end jeg havde troet. Du var hård udenpå og blød indeni.
Den første aften glædede jeg mig til at lægge mig med dig og studere dig hele natten i lyset fra natlampen. Jeg blev dog skuffet og nu har jeg besluttet at give op.

"Confessions of a Sociopathic Social Climber" var bare ikke mig. Efter at have kæmpet mig igennem de første kapitler er jeg gået fuldstændig død og tror ikke jeg nogensinde får læst den. Jeg må finde noget andet at gå i gang med.

Kommentarer

  1. Griner.... troede det var Date Gone Really badly... :D

    SvarSlet
  2. @Nita: så virkede det efter hensigten :-)

    SvarSlet
  3. Ja det troede jeg også lige..

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag