Iron Man II

Jeg er jo ret meget en superhelte freak, så da jeg blev spurgt om jeg ville med i biffen og se Iron Man II, var jeg klar! To'ere plejer jo tit at være lidt et flop og jeg havde også hørt meget dårligt om filmen, men jeg ved da ikke lige hvilken film det er de har set? Den var da genial, med alle de fantastiske superhelte elementer i bedste Marvel stil. Stemningen i filmen blev ikke dårligere af at vi var så mange afsted, at vi faktisk optog en hel række i biografen (og vi var nok lidt larmende, undskyld til de andre biografgængere). Hvis man ikke er vild med superhelte film, så er Iron Man i øvrigt en rigtig god film at begynde med, for den indeholder også politik, kærlighed, humor, vilde action scener og meget mere. Men hvem kan modstå en superskurk som russiske Ivan - klassisk!

Kommentarer

  1. Tak for i går... Det var Epic.. :) Det må vi gøre igen på et tidspunkt...

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag