(Guld) [Og grønne skove]

Nicholaine pigen har tagget mig i farveladeleg :-p Jeg fik farven grøn. Opgaven er at gå rundt på sit værelse/sin lejlighed/sit hus og finde ting der har farven.

Jeg blev super overrasket over hvor meget jeg har i grøn og siden jeg tog billedet er jeg kommet i tanker om endnu flere ting, men så var det her blogindlæg jo blevet alt for langt :-p

(klik for at se større udgave)

Fra venstre mod højre (bagerst)
Grønt ringbind med alle mine breve fra 2008 (jeg skriver og får jo mange). Her er blandt andet en del breve fra Tanja
I stakken ser I nederst 4 forskellige kogebøger (én af dem er meget lille), de er allesammen grønne men den nederste er i særdeleshed grøn, for det er en klimakogebog ;)
Ovenpå står to af mine fire grønne tekrus som jeg fik i julegave.
Til højre for krusene er tre grønne bøger: Medier og Kultur (fagbog), 3003 spørgsmål og svar (quizbog) og en triologi af Bo Green Jensen (skønlitteratur).
Jeg har også nogle grønne dvdfilm: Dunderklumpen (60'er børnefilm), Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (dansk Dirch Passer) og Junglebogen (disney).
De to grønne cd'er er hhv. Gospelmusik og Ibens (kan I huske dem? :-p)
Så er vi nået til min grønne elida shampoo - jeg har altid flere forskellige shampooer i gang på én gang :-p og min super soniske grønne Vel "Skrub Af" med mikrokapsler; så kan opvasken bare komme an! Bag det, kan I se et rullet grønt håndklæde stikke op, fra IKEA Århus, jeg bruger det til at pynte med indimellem. (De suger ikke så godt)
Yderst til højre, bagerst står min lillebitte grønne toiletspand fra Søstrene Grene

Forrest (venstre mod højre):
Verdens bedste grønne klipklapper, som jeg fik af en udvekslings-veninde fra Brasilien i gymnasiet. Mærket er siden blevet topmoderne herhjemme. De holder også godt, for jeg har gået i dem lige siden :-p
Grøntsager: Forårsløg, squas, agurk, peberfrugt og avocado.

Hov, jeg glemte at man kan ane en grøn magnet midt i det hele med teksten "Wednesday", som normalt hænger på mit køleskab.

Nu skal jeg så tagge nogle tøser :-)

Jeg tagger Mille (som jo elsker farver), Tanja (fordi jeg nu har omtalt hende i denne blog) og Nita (fordi jeg savner hendes blogindlæg)

Kommentarer

 1. Mange tak for tag'ningen - jeg går straks igang med at finde all things red rundt omkring - det kan godt være at det bliver til en hel serie ;)

  Mille
  MySplashOfColour.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sjovt.. Skal nok lige se om jeg kan få tid til det.. :)

  Er spænd på om jeg kan finde noget i den farve du har valgt til mig :p

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag