Første argument for at blive rig

Jeg er meget lidt materalistisk, jeg vil gerne have ting der er pæne og ting der virker, men om der står IKEA eller Rosendahl på tingene er ikke så vigtigt for mig og hvis tingen går i stykker, så køber jeg noget nyt. Jeg er ikke særlig fokuseret på at have en masse penge, jeg vil bare gerne have penge nok til at jeg ikke skal gå og kigge på min konto og tænke "åh nej, jeg har ikke råd til pasta".
Sådan har det ihvertfald været indtil i går, hvor jeg havde en oplevelse der gav mig mit første argument for at blive rig. Gruppebuddy og jeg var til fuld kropsmassage på Art of International Training på Boulevarden i Aalborg.

Allerede da vi trådte ind af døren (kun 2 minutter før vores aftale, fordi jeg var faret vild på mit vilde cykelridt ind til byen), kom vi i en helt anden stemning. Der duftede rent og alt var hvidt i hvidt, med lidt friske blomster og stearinlys hist og her, samt et væld af smukke flakoner og æsker med vidundercremer der garanterer at man kan bibeholde sit ungdommelige udseende for years to come.

Jeg vil ikke beskrive alt i detaljer, for halvdelen af tiden var jeg i en slags trance og den anden halvdel lå jeg og skvadrede med gruppebuddy, men det var så fantastisk! Vi kom i alt af med 250kr pr. person for 45 minutters massage inklusive lidt godter oveni (blandt andet noget lækker massageolie, fremfor at de masserede uden olie).

Bagefter tog vi på café og drak en juice og hele resten af dagen i går følte jeg at jeg fløj på en lille fluffy sky - det var så skønt og kan kun anbefales til alle der aldrig har prøvet massage i Danmark, det var et hit!

Nu er problemet så, at jeg er blevet så hooked, at jeg er nødt til at få et job hvor jeg kan få råd til at komme der en gang om måneden. Gruppebuddy mente, at det havde hun allerede råd til, men hun har også job ved siden af. Jeg lå der og ønskede mig et glas champagne og kunne sagtens se mig selv ligge der og skvadre i bedste Sex and the City style med en veninde når jeg var 35.

Kommentarer

 1. Hehe, elsker at du kan fare vild i midtbyen ;-) Men lyder dejligt! Jeg fik engang massage i Bulgarien, kunne ikke bevæge mig 3 dage efter så meget havde han smadret mig. Hehe. har været lidt tilbageholden med sådan noget siden da.

  SvarSlet
 2. @Anja: Det var nu på vej fra Gug ind til midtbyen ;) Prøver stadig at finde den bedste vej :-) Så stor er midtbyen heller ikke *Griner* Nærmere bestemt var det et villakvarter i nærheden af Østre Alle.

  Jamen jeg har også prøve at få massage i udlandet, men det er meget mere luksuriøst herhjemme og de tog ikke særlig hårdt fat, men det virkede alligevel!

  SvarSlet
 3. Hehe, nå okay :P Så er du næsten undskyldt ;-) Måske du skulle have dig en gps'er.
  Jeg har overvejet at få massage hvor jeg træner. Der har de en fys under uddannelse man kan købe massage af ret billigt.

  SvarSlet
 4. @Anja: Ja, jeg ønsker mig en gps, regner med at købe en mobil med gps i løbet af sommeren en gang :-)
  Jeg synes også det var fedt med så billig massage (det kostede kun 175kr for 45 minutter).

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag