En dag i en daters liv eller [Friday in a hurry]

Fredag morgen starter med en sød sms fra fyren jeg har første date med i morgen - lørdag. Hyggeligt :-) Jeg forventer en helt almindelig dag, med god tid til at få styr på at barbere alt det væk der skal barberes væk, smøre alt det ind der skal smøres ind og overveje tøj tusind gange i løbet af det næste døgn - præcis som jeg plejer.

*Pling* Endnu en sms lander i indbakken klokken 12:00. Manden foreslår vi mødes i aften i stedet, når nu vi begge to ikke har nogen planer. Første tanke er
Fuck, mig og min store mund! - Men okay, det skal jeg nok klare. Kigger rundt i lejligheden der flyder og skal gøres ren inden forældrene kommer i morgen.

Kigger på de fem dokumenter der er åbent på computeren der skal sendes til vejleder i løbet af i dag, når jeg altså lige har rettet dem allesammen igennem. Kigger på bunken af vasketøj der ligger ud over gulvet, blandt andet med min hvide jakke der skal vaskes inden jeg kan gå nogen steder...
Okay Marie; lav en slagplan.
Bliver enig med mig selv om at der simpelthen ikke er tid til slagplan. De næste fire timer hvirvler jeg forvildet rundt mellem vaskekælder, lejlighedsrengøring, hundeluftning, postkassetømning - hov, min mor ringede lige - ringer tilbage, projektarbejde, chekker mail - damn, så mange? - besvarer dem, i bad og forsøg på at lave damage control på håret der trænger vildt til at blive klippet.

Pyh, klokken er nu fire (16:00) og jeg er landet i sofaen med Rasmus Nøhr på anlægget. Sangen der kører hedder "Fra kæreste til Grin" og føler mig selv lidt til grin, men toilettet er sat i blød, afsnittene er rettet og skal snart sendes til vejleder, når det sidste bliver klart fra gruppebuddy. I'm gonna make it!

*Pling* Sms fra ham :-) Intellektuel som han er, gør han opmærksom på at aftenen nærmer sig og jeg griner for mig selv (han skulle bare vide hvor hurtigt).

Han spørger hvad jeg laver og fortæller overskudsagtigt (og fuldstændigt sandt) at jeg sidder i sofaen og hører musik med et glas danskvand. (udelader at jeg er nødt til at drikke en masse væske fordi jeg pt. sveder som en hest der har løbet et dobbelt maraton). Tilbage skriver den uvidende fyr muntert at han også sidder og "sumper", men at nu går jagten ind på aftensmaden.

Mad

DAMN! Mad.. det skal jeg også nå. Springer som en forvirret gazelle hen til køleskabet og glider (kombination af nyvasket gulv og uldsokker er ikke et hit).
Hvad har jeg? - Der er stadig tre timer til vores aftale, men jeg skal jo nå mad, make-up, sætte hår, lufte hund og det værste: Finde tøj! (ikke nødvendigvis i angivne rækkefølge).
Stressen går af da jeg ser at køleskabet er fyldt med gode ingredienser til en salat og jeg endda har nogle kogte bønner og kikærter; pyha, maden er reddet og vil ikke tage ret lang tid at lave.

Transport

Skal jeg busse eller cykle? Cykel er gratis, godt til at dæmpe nerverne og skønt når jeg skal derned. Det er tilgengæld træls når jeg skal hjem, jeg risikerer at ankomme og være svedig og jeg kan ikke drikke en øl hvis jeg har lyst til det.... Hm, bus it is!

Tjekker buspenge: 17kr i kontanter.. flot, mangler selvfølgelig en krone. Har desuden en 200kr seddel, are you kidding me? Kan lige forestille mig en sur buschauffør der kigger irriteret på mig når jeg stikker den i fjæset på ham. Nå, men orker ikke at cykle over og veksle.

Sidder stille i en halv time. 16:30. Igang igen. Får sofaen imprægneret i vanilje-osende creme, de steder hvor det ikke helt er tørret ind på benene endnu. En creme som to sekunder efter får benene til at slå ud så jeg står med et håndklæde og forsøger at tørre det sidste af inden det når at tørre ind (i virkeligheden får jeg det nok bare masseret mere ind i porrene). Det brænder! Bestemmer mig for at glatte hår mens jeg venter på at Eyfjallajökulls lava der løber ned af mine ben størker og efterlader mine ben følelsesløse.

16:45 - Cd-skift; Dawsons Creek må være genialt at gøre sig klar til. Nå, tror hellere jeg må lave den aftensmad.

.. hm.. der blev ikke spist så meget, måske pga. den store frokost? ... Måske er hun alligevel ved at blive lidt nervøs, plejer hun da heller ikke, men ham her virker også bare såå skøn, don't want to fuck it up...
I mine jeans igen (don't ask) og ud og lufte hundse.

Puha, en time til jeg skal ud af døren. Hunden er glad og jeg har travlt, men på den gode måde :-)

Tøjvalg is next.. Jeg hører "put your records on" og er sikker på at hun synger "Girl, put your red dress on", så den prøver jeg først.
Tyve outfits senere er jeg nogenlunde tilfreds; det bliver ikke bedre. Der er også kun 40 minutter til jeg skal afsted nu.

To stykker tyggegummi i munden - importeret fra USA, med en smag så stærk at man er sikker på de må være beriget med uran; ingen dårlig mad-ånde her!

Makeup på - og af (blev enige om at der ikke var nogen grund til at ligne Mimi fra Drew Carey show fordi man skulle ned og drikke en kop kaffe). 18 minutter til bussen køre. Pust pust, skønt! Jeg når det :-D

:: Hvis du læser dette indlæg, er det fordi at

a) daten gik så godt, at jeg tror han stadig vil se mig, selvom han læser dette
b) daten gik så skidt, at det er ligemeget om han læser dette ;)

Kommentarer

  1. Sikke en omgang - men håber da aftenen forløber godt :) Held og lykke :)

    SvarSlet
  2. @Alexia: Aftenen var rigtig god :-) Daten varede 7-8 timer, så vi fik snakket uendelig længe - var helt hæs lørdag.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag