Bacheloraflevering eller [Fantastisk heldagsfest]

Jeg skulle bare liiiige op og aflevere bachelorprojektet til sekretærerne. Gruppebuddy havde taget en Mokai med, som vi delte på græsplænen foran bygningen bagefter, mens vi nød det gode vejr og før jeg vidste af det, havde vi provianteret nok til, at vi kunne sidde på campus hele dagen og feste - og det gjorde vi!
Status her til morgen er: To styk skoldede arme og et styks skoldet ansigt.
Løsning: Et outfit der indebærer langærmet bluse og hat

Kommentarer

 1. Yay :) også i det fantastiske (farlige) vejr :)

  SvarSlet
 2. @Line; Ja, det var en skøn dag, selvom jeg var dum ikke at tænke mig om i forhold til vejret.

  SvarSlet
 3. hej, vil du sende mig din adresse på maren@marenuthaug.dk - du har vundet bøger :-)

  kh
  Maren

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag