Vand-hoved-afbryder

Engang var jeg i færd med at drikke mig fuld i selskab med min - på det tidspunkt helt spritnye supersoniske kæreste. Jeg var stadig i mine (omend sene) teenageår og havde derfor også inviteret min eks til grillaften - som altså udviklede sig til et drukrave, som det jo indimellem skete i den tidsperiode.

At have besøg af min gamle kæreste og den nye, gav den ønskede effekt for en pige der elskede at have magt over mændene. Den nye kæreste sad usikkert og så til, mens min ekskæreste og jeg snakkede internt, afsluttede hinandens sætninger og fniste hysterisk over dårlige vittigheder der kun gav mening for ham og jeg.
Nå, men min ondskabsfuldhed var sådan set ikke pointen med dette blogindlæg.

I løbet af aftenen blev stakkels ny-kæreste ret så, temmelig vildt, ufatteligt godt og grundigt fuld! Ekskæresten og jeg fandt ham for bunden af en indendørs trappe hvor han havde lagt sig til at sove på gulvet. Jeg prøvede at vække ham, men da han ikke ville vågne gik jeg ret meget i panik. Jeg var alene med et styks voldsomt fuld ny kæreste og et styks halv-fuld halvsur ekskæreste der syntes det var urimeligt at jeg pludselig var så fikseret på den nye kæreste og ikke på ham.

Ekskæreste slæbte Nykæreste ud på toilettet og jeg begyndte at hælde vand på ham fra en vandflaske, mens jeg mere og mere hysterisk skreg opmuntrende ting som: "Drik noget vand eller jeg tænder for bruseren!" og andet intellektuelt nonsens.

Midt i det hele kommer min storebror hjem og overværer situationen, han ringer 112 - jeg er sikker på at Nykæreste skal til udpumpning, men de beroliger os i telefonen og jeg vender tilbage til vandtaktikken.

Nu er vi så endelig ved at være henne ved pointen med historien; efter at nok vand er kommet ned, sætter det åbenbart en kemisk reaktion i gang i maven på Nykæreste. Han lægger sig hen over toilettet og slår irriteret ud over min - på dette tidspunkt ret så belastende og belærende ekskæreste - men rammer i stedet cisternen på toilettet der siger et fint lille "klak" og får en revne!
Nykæreste brækker sig ud over badeværelsesgulvet og jeg siger noget i retning af: "Næste gang må du gerne brække dig i toilettet". Lidet havde jeg anet hvad der ville ske da kvalmen næste gang skyllede ind over ham. Fyren tager fat i cisternen og i hvad jeg vil tro er et forsøg på at hive sig hen til toilettet får han flået så hårdt i den halvt-knækkede cisterne at den ryger af og han uden besvær kan trække dig hen til sig og vel at mærke brække sig ned i den!

Dette efterlader (ud over en måben fra min side) en flot vandstråle der skyder lige op i luften fra der hvor porcelænscisternen engang sad. which brings me to the reason why I thought of this.

Her til morgen sad jeg og læste en artikel om hvor i huset man finder sin hoved-vandafbryder på Home EC 101 - den nat tog den nemmelig alt for lang tid at finde.

For at afslutte historien:
Nykæreste blev hurtigt tilgivet for smadring af toilet - også af mine forældre, men Ekskæreste er egentlig aldrig blevet tilgivet for sin belærende og højst irriterende adfærd den aften. Nu håber jeg så at de begge, hvis de læser det her, kan tilgive mig for at bringe historien :-)
Hold kæft hvor var jeg tosset - også dengang.

Kommentarer

 1. Hahaha... Gad godt have været en flue på væggen! Tror jeg havde været stik tosset hvis jeg havde oplevet det. Hehe

  SvarSlet
 2. Tilgivet ;)
  Forresten var det sommer, og godt vejr.

  SvarSlet
 3. @Anja: Hehe... det var en ret vild oplevelse

  @Nykæreste (nu eks): Nice at du kiggede forbi og læste det :-p ja, det var dejligt vejr ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag