Ugen kort fortalt eller [Hvorfor er dating så svært?]

Mandag:
 • Date med Leguanmanden blev aflyst - orker det ikke, er temmelig overbevist om at han er typen der både vil blæse og have mel i munden. [Kan være han snart får et helt indlæg for sig selv...]

Tirsdag: 
 •  ARGH! Mødt totalt Ny-Dater på datingsite, han vil gerne drikke kaffe - tvivler på vi har noget tilfælles, men kan godt li' kaffe og har lært på den hårde måde at bare fordi nogen ser gode ud på papiret, er de det ikke altid - så må det vel også gælde den anden vej rundt.
 • 13:00 Ny-Dater har netop aflyst daten pga. for meget arbejde ovenpå påskeferien (skulle jeg ikke have sendt ham det billede hvor jeg lignede en overkørt zombie? Jeg synes da ellers det var meget sjovt...)
 • 21:00 En eller anden Høj Fyr (datingsite igen) har inviteret på kaffe - i Århus lørdag. Tænkte lidt, men endte så faktisk med at takke ja. Man har kun det sjov man selv laver og indtil nu har min weekend set meget trist og kaffetom ud. Nu må vi se om den aftale så holder.

Onsdag og torsdag:
 • Blev tilbragt med rigeligt arbejde og kun enkelte sms'er fra diverse kaffe-liderlige mænd. Fik dog (måske?!) aftale i hus med Ny-Dater om at mødes på søndag.. to dates på én weekend, am I a bad girl?! Ny-Dater har endnu ikke fastlagt tidspunkt og han har jo ikke ligefrem vist sig som den mest meddelsomme eller pålidelige person, så han må virkelig i trække det tunge skyts frem for at vi kan få gang i hans scorecard (golfudtryk).

Fredag:
 • Havde madklubben på besøg, og selvom halvdelen er fyre, så var der ikke det vilde flirteri - vi tog i byen sammen, men da den ene fyr i madklubben er X'en kiggede jeg ikke på mænd.

Lørdag:
 • Date med Høj Fyr vi tog på café og drak en øl. Bagefter gik vi en tur i en park. Snakkede om løst og fast, han var lidt svær at få gang i, men det var såmænd da meget hyggeligt. Hm.. det her dating noget er sværere end jeg husker det.

Søndag:
 • Morgen: Stadig ikke hørt fra Ny-Dater, så tager hjemad mod det nordjyske.
 • I toget på vej hjem: Ny-Dater sender endelig sms; "Har ingen bil idag og tror måske bare vi skal lade være med at mødes.. Jeg har smidt hele min troværdighed over bord. Beklager min opførsel!" - nå, der var da i det mindste lidt selvindsigt og han har ret; efter to aflysninger inden man overhovedet har mødt hinanden første gang, er han ikke ligefrem én man overhovedet gider skrive om i den lille sorte bog (han nåede ikke engang ind på karaktérskalaen).
Puh.. Danske Webchicks har et nyt initiativ, med to super sjove tøser der kalder sig Dating Dolls og skriver om dating, jeg håber virkelig at kunne lære nogle tricks, for det her er altså ret kompleks en verden :-p

Ny uge, nye dates? - ingen planlagt endnu med det mandlige køn (jo... det er vidst noget med at X'en kommer forbi), men nu må vi se. :-)

Kommentarer

 1. Der er gang i dig tøsen... :) Det er fedt du i det mindste melder dig på banen... jeg synes ikke jeg orker kampen for tiden... :( Glæder mig til vores date... :)

  SvarSlet
 2. @Nita: Hehe.. ja, det er super sjovt at møde nye mennesker :-) Glæder mig nu også til vores date, der er man sikret hygge og gode oplevelser, samt en masse at snakke om :-D

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor der er fart over datingfeltet :P Regner med vi kan få nogle lumre historier til bloggermiddag så ;-) Muahaha

  SvarSlet
 4. @Anja: You wish :-p men har hørt der kommer lidt alkohol på bordet, så kan det være at jeg fortæller et par ting. Er jo ellers den stille og generte type *tøhø*

  SvarSlet
 5. Hehe, ja du er ikke typen der bare plaprer løs af sig selv ;-) Må se om ikke jeg har en Asti eller to :P

  SvarSlet
 6. @Anja: Det skal nok blive hyggeligt ligemeget hvad :-D Glæder mig!

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig også :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag