Til middag hos - Aften #2

Til middag hos AnjaO

Kom hjem omkring klokken halv tolv i aftes efter en skøn middag sammen med pigerne hjemme hos Anja. Jeg var lidt stolt af mig selv - var hoppet på cyklen og kørte t/r til Anja (omkring 16,5 km in total - og så er Aalborg jo temmelig bakket :-p) Det er dejligt at komme i gang med cyklen igen, men nu skulle det jo handle om bloggermiddagen med Anja, Nicholaine og Line.


Outfittet i går skal jo selvfølgelig beskrives (i bedste modebloggerstil - dog uden billeder so far); Blå kjole med hvide blomster, sorte leggins og mine guldfarvede kappa kondisko - skulle jo cykle ;). Lige inden jeg ankom mødte jeg Nicholaine, som heldigvis gik rundt med en GPS (forbandede hi-tech Iphones..) - ellers havde det taget længe inden jeg havde fundet frem tror jeg, men vi ankom kun et par minutter for sent.

Da vi mødtes denne gang var det allerede som om vi havde kendt hinanden længe og knusene var ikke så generte som sidst - man følte sig straks velkommen og i godt selskab.


Hovedretten

Anja havde på bloggen afsløret at der var dømt tyrkisk tema og jeg er vild med Tyrkiet, så det var jeg rigtig spændt på. Mens hun brasede i køkkenet (der var gang i MANGE skåle), gik jeg rundt og snusede rundt i Anjas store, fine lejlighed. De andre får da et chok når de lander i min :-p Dejlig lys og åben med en hel udstillingsvæg i form af en rumdeler midt i stuen, som jeg var meget fascineret af (elsker små billeder, "dustcollectors" osv.) Hun havde nogle skønne malerier på væggene, som jeg var nødt til at spørge hvor hun havde købt - dem kunne jeg virkelig godt tænke mig, selvom vægpladsen begynder at være trang heroppe.

Bordet var dækket med flere forskellige skåle med blandt andet en lækker salat. Servietterne havde små fine sommerfugle. Jeg blev bedt om at skænke Asti til os allesammen og kort efter satte vi os for at spise.

Hovedretten var en skøn gryderet med lavash brød (mener det er sådan de hedder?), den føromtalte grønne salat samt en pendant til tzatziki med feta og dild. Mange lækre ting der fyldte tallerknen totalt op :-) Alt var tilberedt helt perfekt, brødet var brændende varmt og gik rigtig godt sammen med dild-tzatzikien der var afkølet og frisk.

Denne gang gjorde jeg mig til at starte med umage med ikke at snakke så meget som sidst (de andre skulle jo også have muligheden). Der blev godt nok noget stille indimellem, men så var det også nemmere at nyde den skønne mad. På et tidspunkt nåede vi ind på et fantastisk tema: Vi talte om pinlige situationer og her kunne alle være med, med deres input om ting de havde lavet der var knapt så heldige - skønt at opdage at man ikke er den eneste Nynne/Bridget Jones out there :-)

Desserten
Mmm... her var jeg totalt solgt!  Anjas æbletærte med nødder var så utroligt lækker (og prøv lige at se på den!). Jeg fik cremefraiche til og ville ønske jeg havde kunnet spise et stykke til, men maden havde mættet rigtig dejligt og jeg var på det tidspunkt mere klar til en lur.


Hygge
Heldigvis havde Anja en kur og lavede små blå drinks, som hun kaldte dem. Jeg spurgte om det var Isbjørn hvortil hun svarede: "Det kan du da godt kalde dem". ;-) Vi drak af nogle virkeligt brede sugerør hvilket var meget sværere end man skulle tro og gjorde det nærmest umuligt at efterligne Hollywood-fruerne som på det tidspunkt var samtaleemnet. Jeg ved ikke rigtig noget om programmet, men fandt ud af i går at det vidst kan opsummeres til: penge, botox og generelt snobberi. - Alt sammen gode emner der kan debatteres til den lyse morgen.
Desværre tog jeg hjem før de andre; jeg var på cykel og var bange for at det blev for koldt hvis jeg kørte for sent.

Værtskab
Anja havde travlt i køkkenet med diverse retter, men nu da vi kender hinanden og snakker godt sammen allesammen er der ikke behov for den store fokuserede værtsrolle, som Line var nødt til at tage sidste gang.
Man følte sig meget velkommen hos Anja og kunne gå rundt og kigge. Hun svarede gerne på vores spørgsmål om alle tingene i lejligheden og der var masser at kigge på. :-)
Rigtig skøn aften :-D

Til næste gang
Næste gang er om kun tre ugers tid hjemme hos mig. Det bliver så sjovt at have pigerne på besøg.
Det er så træls at jeg ingen af gangene har haft mulighed for at have mit kamera med. Denne gang var det lånt til en veninde. Det kan være det er nemmere at få taget billeder, når det er herhjemme :-p Jeg anbefaler at kigge forbi de tre andre blogs (links i toppen af dette indlæg), hvis du vil se billeder (blandt andet en masse liden kønne fotos af frøknen her).

NB: Alle billeder er fotograferet af Nicholaine og hun har fulgt copyright, ret til at retsforfølge mig og licens til at dræbe :-p Tak for lån søde!B E S T Å E T !

Kommentarer

 1. Ih du er altså god til at skrive om stemninger :D Tak for en hyggelig aften, og tak for de søde ord.

  SvarSlet
 2. @Anja : Hvor er DU sød :-D Jamen det var sådan en hyggelig aften :-) Glæder mig til at ses snart igen! :-)

  SvarSlet
 3. Ja helt sikkert :) Glæder mig til vi skal hjem og besøge dig! Fedt at se du er blevet aktiv på twitter btw, mon budskabet om impulsive tanker der skal skrives på twitter kom igennem ;)

  SvarSlet
 4. @Anja: Kan kun henvise til mit sidste blogindlæg om "Jeg har lært" :-p

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag