Rest in Peace eller [Der er en død due på min trappe]

Kan I huske Alfred Hitchcock duen? Den havde bosat sig i en rede foran indgangen til min lejlighed. Reden er lige over vores fælles trappe ned fra svalegangen.
Da jeg var ude at lufte Nova for en halv times tid siden, går jeg ned af trappen, hele tiden med øjenkontakt med den onde due, der rent faktisk er begyndt at vende sig rundt i reden efter mig, når jeg kommer ud med hunden (No kidding) - venter bare på endnu et angreb fra den, med de plirrende, evil eyes og det der psykopat-næb. Gys!
I dag, så den dog ikke så ond ud som den plejer, nærmere lidt trist og lidt forpjusket.

Da jeg når ned til det næstnederste trin finder jeg ud af hvorfor. På trinnet ligger en død fugleunge. Den ser temmelig nyklækket ud, men har nogle fine små dun der blafrer i vinden. Den er faldet ud af reden, lige ned på vores trappetrin. Jeg havde jo hunden på armen, så kunne ikke rigtig gøre noget, andet end at stå og kigge lidt forvirret på den og op på duen i reden. Håber at viceværten eller én af fyrene i bygningen bestemmer sig for at fjerne den, for er altså ikke sikker på at jeg kan uden at kaste op.

Nu kan jeg så frygte hvilke psykiske problemer dræber-duen kan få oveni sin allerede mentalt forstyrrede hjerne.Kommentarer

Populære opslag