Ny musik

Jeg er en sucker for dansk moderne popmusik - vi taler Sys Bjerre, Thomas Holm samt ikke mindst Rasmus Nøhr og Thomas Buttenschön (love you guys).

Det er jo ikke fordi musikken er banebrydende, men den danske lettere naive stil (håber ikke jeg fornærmer nogen nu, for det er kun ment i allermest positive forstand) er så fantastisk.

Forleden var jeg i Kvickly og så at Rasmus Nøhr var kommet med en ny cd og i dag smuttede jeg så i Stereostudio for at købe den. Jeg er nemlig også typen, som skal købe cden i en cd forretning og først derefter ripper den ind på computeren. Elsker at stå og bladre i mine cd'er og afspille dem på mit forfærdeligt grimme lyserøde anlæg.

Mens jeg står der med 150kr fremme og stønner over at musik skal være så dyrt - dog velvidende at jeg ikke kan undvære den cd, falder mit øje på en anden cd. Thomas Buttenschön har gudhjælpemig også lavet ny cd!

Således kom jeg altså hjem med ikke blot én, men to cd'er og pengene tilbage fra SKAT er nu næsten brugt.

Stønner yderligere, da Thomas Holms debutcd kommer i løbet af april... nå, den må jeg altså vente med at købe til maj måned ;-)

Er der noget musik du er komplet afhængig af?

Kommentarer

Populære opslag