Efterlysning [eller Kære Dorte...]

I dag klokken 14:50 forlod to kvinder restaurant Mackie's uden at betale for maden.

Gruppebuddy og jeg havde netop sat os ned for at spise en temmelig sen frokost i Århus, da vi uforvarent blev en del af en kriminalsag. To kvinder - begge med farvet rødt hår - havde tilsyneladende problemer med deres dankort ved disken. De aftalte med ekspedienten at de ville gå over på den anden side af gaden og hæve penge og forlod kort efter restauranten højt grinende. Vi vendte os om og fulgte dem med øjnene ned ad gaden - vi snakkede nemlig om deres noget specielle hårfarve der åbentbart er højeste mode i Århus lige nu.

Kort før vores mad blev sat på bordet, gik det pludselig stærkt. Tjeneren der havde betjent kvinderne stak op af gaden efter kvinderne der - nu vi tænkte over det - havde været væk temmelig længe.
Vi spiste vores mad mens vi ivrigt debaterede hvordan nogen kan finde på at gå uden at betale for deres mad. De havde endda brugt tid på at snakke med tjeneren og havde forladt restauranten på en ordentligt måde (jeg ville ikke have fattet mistanke).
Da vi var næsten færdig med at spise kom en - meget irriteret - tjener tomhændet tilbage.

Da vi forlod restauranten kom tjeneren hen til os og spurgte om vi ikke ville holde udkig efter kvinderne når vi gik ned mod banegården og ringe hende op på restauranten hvis vi så dem. Hun havde nemlig snakket med dem og de havde sagt de var fra Horsens, så vi kunne jo være heldige at støde ind i dem.
Men kære, kære Dorte (tjeneren), selvom vi kiggede både højt og lavt og endda var et smut forbi forskellige tøjbutikker og i Bruuns Galleri inden vi tog hjem, så vi ikke de to kvinder igen.

Hvordan kan folk finde på den slags?

Kommentarer

  1. Det er sgu trist at nogen kan finde på det! Håber de har meget dårlig smag i munden!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag