Direktøren kommer til byen eller [19 spørgsmål]

Det du om lidt skal være vidne til, er intet mindre end svar på spørgsmål der ikke har nogen dybere mening, men først en lille baggrundssnak. For et par uger siden, fik jeg kontakt til en ekskæreste på Facebook (hallelujah for vores Big-Brother-is-watching-you samfund :-p).  Direktøren og jeg har ikke haft kontakt i 4 år, men før jeg vidste af det, snakkede vi i telefon til langt ud på natten, smsede, snakkede på messenger og aftalte at mødes i slutningen af april. Nu nærmer dagen sig og jeg er godt nok spændt, for man ved jo ikke rigtig vel? Der er sket så enormt mange ting på 4 år - ihvertfald med mig - sammenfattet i et ord, kan man nok sige at jeg er blevet Voksen.
Nå, men back to the real meaning of this; vi sad og var nostalgiske og han fandt nogle gamle blogindlæg frem, han havde skrevet da han og jeg datede. Deriblandt var et indlæg, med disse sindssyge spørgsmål, som jeg simpelthen var nødt til at teste af. Hvis du har et gran af sindssyge, kan du jo kopiere spørgsmålene og besvare dem selv - der bliver ikke rejst ophavsretslige problematikker i den sammenhæng :-)

1) Hvor mange næser har du? For få til at dufte alle de fantastiske ting jeg gerne ville. Prøv at tænke på, hvis man kunne dufte til både appelsiner med nelliker, en forårsgræsmark (atjuh) og håret på en lækker nyvasket mand på samme tid? Graaw... jeg vil have flere næser!

2) Har du en Musvit i bur på dit badeværelse? Nej, men jeg har tre ænder i vindueskarmen - og de er fritgående.

3) Hvis du strandede på en øde Ø; hvem eller hvad ville du så helst IKKE ha med? Tror faktisk jeg må være lidt alternativ og så sige at jeg helst ikke ville have mad med. Kunne godt tåle at tabe et par kilo og udnytte naturens ressourcer (bliv lige hængende, fik sådan en ubændelig trang til at gå ud og samle svampe)

4) Når jorden bliver invarderet af små grønne mænd hvor vil du så helst være? Går ikke så meget op i hudfarve, er der singler imellem?

5) Hvis du står med den ene fod på månen og den anden i Gudenåen hvad føler du så?Uendelig lykke og et uforklarligt behov for pasta med oliven.

6) Hest? Og hvorfor?
4!

7) Hvilket punkt i tiden vil du helst rejse tilbage til?
Kommer an på hvor længe jeg skulle blive der, men kunne godt tænke mig måske bare 100 år, fordi der er sket så mange spændende ting de sidste 100 år - kunne være cool at se folks reaktioner på de forskellige ting IRL.

8) Rotter på loftet, Ugler i Mosen, og fugt i kælderen....hvad har du i stuen?
Min opholdsstue, spisetue, soveværelese, kontor og mit køkken

9) Hvis du fik lov at skifte køn for en dag hvad ville du så gøre?
Takke nej, tror ikke jeg har lyst til at komme ned på det niveau :-p

10) Hamburger eller Muldjord? Og hvorfor?
Vil helst selv lave mine burgere, så tror jeg må sige muldjord. Så kan man gro nogle skønne tomater og agurker til sin burger.

11) Du hænger i lampen, Bo står på hovedet i håndvasken, din mor står på skøjter i badekaret, hunden drikker af toilettet, posten ringer altid 3 gange, Jens leger - hvad gør du?Er rationel: Hopper ned fra lampen, der klirrer kraftigt. Samler hunden op af toilettet inden den drukner. Undrer mig over hvordan min mor fik et badekar slæbt ind i min minimale lejlighed, men giver hende en skuresvamp og noget antikalk i hånden, så hun kan gøre rent mens hun alligevel skøjter frem og tilbage. Hilser pænt på Bo og Jens, som jeg ikke har mødt før og flår et par øl ud af køleskabet til dem, mens jeg sætter posten på svarer :-p

12) Hvad er kvadratroden af Pi i anden?Det er ikke engang sjovt. Jeg er humanist; man bør ikke sparke til nogen der ligger ned.

13) Du er strandet i Ørkenen....Du finder en magisk lampeånd som giver dig lov at ønske dig 3 ting du kan have i hænderne, hvad vil du ønske dig så du kan komme helskindet hjem?Et lifestraw, et par gode hikingsko og en mobiltelefon (fuldt opladet og naturligvis med god dækning)

14) Nød lærer nøgen kvinde at spinde....hvad lærer en nøgen edderkop?
At drikke mælk og elske fisk?

15) Hvad er svaret på det store spørgsmål om Livet, Universet og Alting? Og Hvorfor?42 [Kilde: Douglas Adams]

16) Vi skal til månen og bo der i 20 år, der er alt hvad du har brug for at overleve. Hvad tager du med?
Uendelige mængder litteratur

17) Dit ben faldt af da du børstede tænder imorgen, hvad gør du?
Damn, hate it when that happends! Ringer til min gamle tutor fra uni og låner hans af plastik

18) Zebra? Og hvorfor?
4!

19) Hvilken hændelse i verdenshistorien ville du helst ændre og hvilket udfald skulle den ændres til?
Lovforslaget om forbud mod jagt af drager. De er helt vildt farlige de bevingede bæster! Hunt them down!

Kommentarer

  1. Hahaha, WTF! Det eneste min lidt for hung-over hjerne kunne håndtere at forstå var den med kvadratroden af pi i anden. Haha. Shit mand. Måske jeg stadigvæk er fuld, men det er sgu sort snak!

    SvarSlet
  2. @Anja: Jeg har vidst rimelig sort humor :-)

    SvarSlet
  3. Er det mon den ekskæreste jeg tror det er? :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag