Cykelferie here I come [Week 1 completed]

Postede lige et spørgsmål på Facebook i dag - vil så gerne på cykelferie i år. Har ingen penge og elsker at cykle, så tænkte det var den perfekte kombi. Ville faktisk gerne have været afsted sidste år, men fik aldrig snoldet mig sammen. Ser dog ud til at det måske kan lade sig gøre i år *krydser fingre*

Første uge af cykelprogrammet blev gennemført på tre dage (man skulle kun træne tre dage i den uge). Det var næsten for nemt. 8km på under 20 minutter klarede jeg i fin stil - cyklede faktisk 8,22 hver gang og holdt mig stadig langt under de tyve minutter. Det var lidt hårdt hjemad, for fik valgt en rute der gik nedad den ene vej (betyder jo så jeg skal opad når jeg skal hjem). Jeg mangler nu kun 19 uger, så skulle jeg være totalt mega ekstremt god på en cykel :-p Watch out Bjarne Riis her kommer Flodhesten fra Aalborg :-p

- Hvor er det i øvrigt fedt at man kan skrive et blogindlæg og beslutte sig for at man vil have et billede der passer; gå på Google og skrive "hippo on a bike" og så får man en milliard billeder at vælge imellem. :-p Internettet er en fantastisk ting.

Kommentarer

  1. Skal man i vildere form for den cykel-ferie????? :S Måske har jeg sagt ja til for meget... troede det skulle være hygge ;)

    SvarSlet
  2. @Nita: Det skal det da også, men hvis jeg finder nogen der vil cykle fra den ene ende af Jylland til den anden, så skal jeg ikke sidde og halse i sadlen, mens de bare drøner afsted :-p

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag