April Musthaves

Første måned hvor jeg prøver dette, men jeg surfer forbi SÅ mange ting hver måned, som jeg bare MÅ eje. Nu vil jeg dele lidt af dem med jer, så I kan få et indtryk af min sindssyge mixede personlighed :-p

Top ti of the month:

1. The Daily Mood
Hvis jeg ejede den fantastiske blog ville jeg aldrig mere have behov for at opdatere min facebook status og en kommende kæreste ville aldrig være i tvivl om hvorvidt man var sur eller ej - tænk på mulighederne, alle de skænderier der kunne undgåes :-D

Kan købes her2. Edgar Allen Poe Ring
Jeg går never ever med fingerring. Kan huske at jeg har haft én fingerring i mit liv, men denne her kunne jeg bestemt godt overtales til at gå med. Hvad siger du? Ved du ikke hvem Poe er? Åh gud.. ungdommen nu til dages - vær' sød at google Poe og hop ned forbi dit bibliotek med det samme, der er et hul i din opdragelse...

Ringen er håndlavet og kan derfor købes på skønne Etsy lige her
3. Morph og Chas bogstøtter
Ja, jeg læser jo en lillebittesmule :-p og jeg elsker bare bogstøtter, selvom jeg bestemt ikke har plads til dem, for mine hylder ER propfyldt med bøger. Kunne dog ikke stå for det her sæt modellervoks-agtige bogstøtter.
Den findes her4. Jelly Belly Bath Gels [Top 3 of the month!]
Kan være jeg rent faktisk ender med at må købe de her, er SÅ forelsket i dem! Hver flaske indeholder en badegel med forskellig duft og man køber hele sættet af én gang. Hvad siger du til at dufte af: Blåbær, Vandmelon, Tutti-Frutti, Candyfloss, Lakrids, Mandarin eller Kirsebær? Yum! Definite musthave som skal købes her

5. SuperMario Star Candies
Kan nok lokke nogen til at spise fyldet, jeg vil bare gerne have den skønne lille æske, finder der noget mere nuttet?

Kan fås her

6. Out Cold
Ja bare rolig, det er ikke fyren det drejer sig om. Men en notesblok hvorpå mine venner kan fortælle mig alle de slibrige detaljer om hvad der er sket mens jeg har ligget og sovet til festen. Som regel går jeg hjem inden alle andre, så ved ikke om de rent faktisk ville få mulighed for at klistre den fast på mig, men hvis de bare ville notere hvad jeg er gået glip af, så jeg også kan deltage i sladderen så er jeg glad!
Den findes her
7. Keyboard Clutch [Top 3 of the month!]

Oh My God! Jeg har ledt efter den perfekte clutch i snart et halvt år og her er den! Har du nogensinde set noget federe? Den er sort og passer dermed til alt, den har håndledsrem og lynlås og - nå ja, den er lavet af et gammelt computerkeyboard! Wow wow wow! Jeg MÅ eje den! Vil du være min ven for livet så køb den til mig her8. Nøglehoveder - muffinstyle
Jeg har fået så mange nøgler efter jeg er flyttet og de ligner allesammen hinanden, så jeg skal simpelthen have nogle covers så jeg kan finde rundt i mine nøgler og de her er da noget af det sødeste man nogensinde har set!
Findes lige herI will ofcourse let you know hvis noget af det ender i en indkøbskurv og efterfølgende i postkassen hjemme hos mig.

Kommentarer

 1. ELSKER tastatur clutch'en og cupcake nøglehovederne :D

  SvarSlet
 2. @Lonnie: Jeg er simpelthen nødt til at have den tastatur clutch :-p man kan ikke være en rigtig Webchick uden :-p

  SvarSlet
 3. Hej.
  Jeg skriver bare lige her, for at få en lille opmærksomhed.
  Det handler om en lille kopist, med mailen: rikke.svaerke@gmail.com desværre kender jeg ikke hendes side, og jeg ville høre, om du evt. havde kendskab til hendes navn og kender hendes side?

  Mvh
  Www.xSassy.Dk

  SvarSlet
 4. Hej Sassy!
  Ved desværre ikke noget om hende. Håber du finder ud af det.
  Mvh
  Marie

  SvarSlet
 5. Sej Clutch... Den er for cool...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag