Ulempen ved forår

Mine weekender morgener forløber som regel som følger:

- Jeg vågner ved lyden af noget klassisk musik på DR2 fordi jeg er faldet i søvn til en krimi og har glemt at slukke fjernsynet.
- Jeg hamrer uhæmmet løs på fjernbetjening et par sekunder for at slukke fjernsynet, men kommer så i tanker om at den ikke virker.
- Skubber lidt til hunden og bestemmer mig for at jeg lige så godt kan stå op nu jeg er vågen.
- Efter morgenmaden tager jeg joggingtøj på (som regel mit lækre pink-velour-sæt og en hat - har jo endnu ikke nået at ordne hår -) og lufter hunden.

Altså alt sammen ren rutine, der kan gøres mens jeg stadig er i det der jeg-sover-ikke-men-er-heller-ikke-vågen-stadie.

MEN, ja et men havde du vel forventet. I morges da jeg nåede til punkt 4 (luftning af hund), tog jeg to skridt ud af min lejlighed og blev overfaldet af to duer! No kidding i mest skræmmende og voldsomme Alfred Hitchcock - The Birds stil fløj to duer ned mod mit hoved og kurrede aggresivt - damn jeg var da ved at dø af skræk. Vågen det blev jeg, ikke mindst da hunden reagerede ved at gø fuldstændig sindssygt!

Jeg nåede da ned for enden af svalegangen og så opdagede jeg årsagen. De to fede klamme flyvende rotter har bestemt sig for at lege nuttede turtelduer og har derfor bygget en rede i det træ der er lige foran min lejlighed (billedet er taget mens jeg står i min egen lejlighed og bare lige har åbnet døren). Nu spørger du sikkert om grunden til at der ingen duer er på billedet er at jeg gik ind og hentede min riffel, men i virkeligheden tror jeg mest at det var min lille chihuahua der trods sin ringe størrelse skræmte dem væk for en stund MUHAHAHA.

Kommentarer

Populære opslag