Pump it up


Indlægget er lidt forsinket, men jeg vil alligevel vise jer the one and only pumps for me. Jeg købte dem efter at have gået og kigget på dem i en måned - de kostede 300kr. Fjerde gang jeg var inde for at klappe dem, sukke højlydt over at jeg synes de var SÅ fine, men at jeg ikke havde penge til sko, var prisen halveret! Jeg slog til og fik at vide af ekspedienten at enten elskede folk udseendet på de her sko eller også hadede de dem. De allefleste af mine veninder synes de er hæslige, men jeg synes de er så fantastiske. Er der noget bedre end kondisko med hæl? :-D Tror ikke de holder ret længe, da jeg her i foråret ikke kan forestille mig at have andet på når jeg skal i byen. De er allerede brugt to aftener siden sneen er forsvundet nok til at man kan have hæle på. (I øvrigt også dem jeg havde på til middag hos Line).

Kommentarer

 1. De da super seje.. Men vil nok elske dem endnu mere hvis de var flade.. :p har det bedst at være HELT nede på jorden :p

  SvarSlet
 2. De er super fede søde! :)

  SvarSlet
 3. Hehe :-) Nice at vide at blogkvinderne i det mindste har lidt god smag :-D Hvor er I søde ;)

  SvarSlet
 4. Hov hov hov... Jeg sagde bare det ikke er min type sko... jeg er jo hende den super kedelige stokkonservative, og klassiske sorte-pump uden dingeldangel typen... ;) Jeg synes du er modig... mere end mig... :)

  SvarSlet
 5. @Nita: Hehe :-p Det er også i orden at være stokkonservativ, selvom det tøj du har købt på det sidste nu hverken er stokket eller konservativt :-D sorte pumps er også fede, jeg har bare allerede to par :-D Og du ved jeg elsker dig ;)

  SvarSlet
 6. I love you tooo....!!!! :)

  SvarSlet
 7. Ja, verden den er lille, hun er været min veninde igennem de sidste 5 år nu, vi gik på noget der hedder vissegård sammen.. :D Hun har snakket meget om grønkoncert.. :D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag