Mad med hjerterum...

Efter at have brokket mig op ad døre og ned af stolper over manglende køkken i min nye lejlighed (ja, I er vidst sluppet for det meste brok der først og fremmest er foregået IRL) er jeg blevet inviteret med til en event arrangeret af den fantastisk opfindsomme AnjaO.

 

Sammen med 3 andre bloggere skal jeg deltage i vores helt egen udgave af "Til middag hos". Konceptet er at vi skiftes til at besøge hinanden, spise to retter mad - tilberedt af værten og få hygget os gevaldigt. Efter hver aften vil vi på vores blogs skrive om aftenen. Jeg glæder mig super meget til det, fordi jeg skal møde nogle super spændende blog-personer i virkeligheden. Første aften bliver hos Line den 19. marts og ihh hvor jeg glæder mig - ikke mindst efter at have set alle de lækre madkreationer på hendes blog. Det bliver også så fedt at møde de tre piger: Line, Nicholaine og Anja (selvom Nicholaine og jeg har snydt en lillebittesmule og stødte ind i hinanden i byen for et stykke tid siden).

Kommentarer

  1. Yes jeg er tilbage, og denne gang er det seriøst :) - men projektet lyder rigtig spændende så det glæder jeg mig til at læse om :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag