Before... [Lejlighedsfotos]

Jeg har for længe længe siden lovet at jeg nok skulle smide nogle billeder op af lejligheden, når jeg var ordentligt flyttet ind osv. I mellemtiden blev mit kamerakabel væk, men jeg fandt det forleden og nu skal I da lige have nogle før-billeder. Jeg tager nogle efter-billeder senere i dag :-)

"Køkkenet"
Jeg har jo ikke køkken og stue adskilt, men i samme rum. Jeg gik fra verdens største køkken og så til dette lille "rum" og det er altså kanon svært I tell you. Der er stort set ingen bordplade, ingen ovn og kun to små kogeplader. Men som I kan se er det i rigtig lækker stand og køleskabet var i øvrigt helt nyindkøbt.


Badeværelse
Ikke så meget at kommentere på, det er bare som sådan ét skal se ud - god størrelse rent og pænt.Udsigten fra lejligheden
Første dag jeg var inde og se lejligheden var der den her smukke udsigt :-) Dejligt dejligt!

Der er ikke nogen ordentlige billeder af stuen, men det var også bare et tomt rum med to store vinduer og skal som lovet altså nok smide nogle After... billeder op senere eller i morgen :-)

Kommentarer

  1. Hvor ser det fint ud.. Glæder mig til at se efter billeder ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag