Bare jeg ikke bliver opdaget

Det er ikke pga. blufærdighed, det er heller ikke fordi jeg er bange for at skræmme stakkels Bambi til døde, hvis han tilfældigvis kommer trissende igennem skoven med sin far på det forkerte tidspunkt. Det er fordi det førhen ikke har været "i orden" at have sex i skoven, at jeg ikke lige har tænkt på det som en mulighed.
Stille sidder jeg dog i dag og læser onlinenyheder da overskriften: "Dyrk gerne sex i skoven" dukker op - og nysgerrig som jeg er hopper jeg forbi artiklen - egentlig var der ikke så meget nyhed i det og det er da også alt for koldt at gøre nu, men alligevel...

Hvordan har du det med sex udenfor?

Kommentarer

 1. Samme emne havde de oppe at vende i Go'morgen Danmark her til morgen.
  Igår var det så det nyeste inden for sexlegetøj.
  Ved ikke lige hvad formålet er med den slags propaganda er:)

  Jeg er egentlig ikke blufærdig og ligger gerne topløs på stranden.
  Men tages midt i akten, det ville simpelthen være det pinligste i hele min verden..
  Så jeg kan kun lige magte meget private steder:)
  Men at andre dyrker sex i det fri skal de være velkommen til, jeg synes bar det er vigtigt at man tager hensyn til andre...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag