Ynkemonsteret fra Lübeck

Hold da op hvor er det bare hårdt at flytte. Man kan planlægge alt og tingene kan glide ligeså stille fremad uden stress og så sidder man alligevel her, knapt en uge efter man er flyttet ind og føler man er blevet kørt over af en damptromle.

Jeg er blevet drøn forkølet, mit tandkød bløder trods nylig tandrensning, min menstruation fucker op og jeg har ondt i kæben i den ene side.
Øv øv øv, hvor jeg bare er træt af det hele. Jeg har derfor måttet surfe netdoktor op og ned de sidste dage for at tjekke hvad man kan gøre ved de forskellige ting. - Så nu er jeg på udkig efter en eller anden venlig sjæl der har lyst til at massere min kæbe.. æhm ja hvor weird lyder det lige? Det lader til at jeg har muskelspændinger i kæben som skal have varme og massage tre gange om dagen. Er der nogen der nogensinde har hørt noget så skørt?
Jeg overvejede længe om jeg skulle skrive det på min blog for jeg vil vædde med at alle jeg kender vil sige at "Det er fordi du snakker for meget".

Weekenden står ellers på to barvagter i Café-du-ve' om nogle timer, en tur til København for at besøge storebror med kæreste - lørdag aften en bytur med 100 bekendte (fra Det grønne Krew) på en eller anden bar i KBH, søndag aften hjemad med toget igen, dog med holdt i IKEA hvor der skal shoppes lidt ting til den nye lejlighed. Puha, bliver helt forpustet bare af at tænke på det. Øv.

Kommentarer

Populære opslag