The world of weird drinks

Jeg venter på at min første kop Swiss Miss nogensinde bliver kold nok til at jeg kan smage den. Swiss Miss er THE CHOCOLATE i mange stater i USA og derfor er jeg naturligvis ret spændt.
En af mine underlige hobbies eller vaner eller hvad du nu vil kalde dem, er at drikke lidt specielle ting. I mange år undrede jeg mig over at der var så få forskellige typer drikkevarer at vælge imellem, men så uendeligt mange fødevarer. Derfor lavede jeg det nærmest til en quest for mig selv at finde ud af at få prøvet alle de forskellige mærkelige typer drikkevarer man kan få fra rundt om i verden.

Det har resulteret i en hjemme-gjort bog, hvori jeg hver gang jeg har drukket noget jeg ikke har smagt før, klistrer pakningen i bogen, skriver en anmeldelse og giver bedømmelser. Ja, det virker helt vildt skørt, når jeg sidder her og skriver det, men you would be surprised, hvad folk går og drikker derude!

So far er noget af det underligste jeg har smagt: Varm kakao med butterscotch (IKKE godt!) og granatæble-iste-pulver (sugarfree) der blandes med koldt vand - vildt lækkert!
I skabet ligger ligenu nogle ting så underlige som: Forskellige typer kaffe med blandt andet hvidchokolade-smag, noget der hedder tablea (et ekstremt stærkt koncentrat af kakaoplanten), en te der smager af æggesnaps - den hedder "eggnogn'" tøhø.. Ja, der er et væld af oplevelser der bare ligger og venter på mig, fordi jeg er så heldig at have venner og bekendte over hele verden der sender det til mig :-)

Mmm.. så blev Swiss Miss'en kølig nok og den ER lækker. Som kyndig varm chokoladesmager, kan jeg sige at jeg i min bog nok vil skrive noget i retningen af: Typisk amerikanerchokolade, der er noget sødere end dem vi får i DK. Smager rent faktisk af rigtig chokolade og bestemt værd at prøve igen. Jeg tror faktisk den får en rating på fire eller fem ud af fem, den ER faktisk rigtig god!

Hvad kan du bedst lide at drikke?

Kommentarer

  1. Ej hvor sjovt :) det lyder bare hyggeligt. Jeg har en svaghed for at shoppe anderledes mad og drikkevare når jeg er på ferie. Jeg kan virkelig godt li' drikke af varmt saft (gerne hjemmelavet) f.eks. varm hyldebær, solbær osv. :) det varmer helt ned i tæerne og gør en glad. Den der granatæble iste lyder altså lækker!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag