Nabo networking

Har været sneet inde i dag. Busserne har ikke kørt ud til min del af byen, cykelstierne ligger under et halvt ton sne og på svalegangen foran min dør er uendelige mængder af opskovlet sne begyndt at danne et ekstra bredt rækværk der gør at jeg faktisk i morges kun havde et par centimeter at stå på foran døren.

Heldigvis pinger pludselig en besked ind på facebook: Velkommen til området, håber du er faldet godt til. Det viser sig, at i bygningen lige overfor hvor jeg bor, bor L. L har jeg engang mødt i forbindelse med noget Ungdommens Røde Kors og derfor var hun addet på min facebook. Det var jo sjovt og hyggeligt nok i sig selv, men det bliver meget bedre. Jeg spurgte nemlig L om hun havde en skovl jeg kunne låne og det havde hun da, selvom skaftet kun var omkring 30 cm langt - mindede mest om et forstørret fejeblad. Derfor har jeg i dag siddet på hug foran min dør og skovlet sne op i min gulvspand og smidt det ind i min brusekabine og i håndvasken så det kunne tø. Der er simpelthen ingen steder udenfor hvor man kan gøre af det mere, så er nødt til at tage det med ind, selvom det virker ret tosset. Tilgengæld er jeg nu den eneste der har næsten en halv meter ude foran min dør man kan gå ud på :-)

Dejligt med noget nabo networking. Nu har jeg smidt et brev i L's postkasse og spurgt om hun har lyst til at komme over og få en kop et eller andet en dag :-)

Snakker du meget med dine naboer?

Kommentarer

Populære opslag