Sne sne kom igen.. sneen er min bedste ven

Hvor er alt det sne, som nyhederne kævler løs om? Øv, jeg elsker bare sne så meget og er vildt træt af at jeg ikke er i Aalborg, mens min by bliver dækket af 100 gåsedunsdyner af den fineste sne. Jeg ved godt det lyder skørt, men jeg elsker når sneen hvivler rundt og man ikke kan noget som helst.

Her sidder jeg i kedelige østjylland og har ikke set skyggen af et snefnug i dag. Øv øv og atter øv..

Kommentarer

  1. Tag lidt længere nord på i Østjylland, så skal du få sne! Der ligger en hel dyne af sne udenfor mit vindue!

    SvarSlet
  2. Så må du jo en smut nord på hvis du vil have sne ;)
    Læste lige at nordsverig er snart ved at nå -50 grader :s føj for den da!

    Ja jeg sidder igen helt alene hjemme.. i dag henter jeg ham først ved 13 tiden.. Er træt og burde forkæle mig selv.. Men tror lige jeg tager en dans med støvsugeren først og ordner et par ting.. :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag