Mit helt eget webchick møde

I sidste weekend var jeg i byen og der rendte jeg ind i en fellow blogpige eller som jeg efterhånden ynder at kalde alle kvinder der blogger: en webchick :-p

Jeg synes egentlig det fortjener at blogindlæg, da det var en ret sjov event - nu må vi se om jeg også kan forklare hvor fantastisk det var :-)

Som I ved, var jeg til dildoparty og festen fortsatte i byen (dog uden dildoer). Her danser jeg med en veninde, til én eller anden kommer og prikker hende på skulderen. Jeg registrerer det og lister lige så stille af, så hun kan snakke med pigen - der åbenbart er en rigtig god veninde.

Jeg satte mig altså ved bordet hvor resten af festtøserne sad og tog min øl, men knapt havde jeg sat mig ned før hende veninden kom og prikkede mig på skulderen. Jeg vendte mig om og dér stak en lille hånd frem, mens kvinden smilede og sagde: "Jeg hedder Nicholaine".
Jeg hoppede op fra bænken som jeg sad ved og glemte alt om min leffe blonde - der i øvrigt også var ved at være godt lunken.
Som Nicholaine selv har skrevet i kommentar til et blogindlæg på sin side: "Ja det var super fedt at møde dig. Haha, glemmer ikke dit ansigtudtryk da jeg introducerede mig selv :D". Det var sjovt, for jeg havde registeret, at hun så bekendt ud, men at se hende IRL var jo selvfølgelig noget helt andet. Vi fik os en fin lille snak og jeg håber bestemt vi støder ind i hinanden en anden gang.
Aalborg er jo efterhånden blevet blogpigernes hovedstad :-p

Kommentarer

 1. Hehe, wow! Et helt indlæg om vores lille møde :D
  Det var altså også skide skægt at møde dig! Og nu hvor vi har en fællesveninde, så er det jo forhåbentlig ikke sidste gang vi render ind i hinanden ;D

  SvarSlet
 2. Kære linkere

  Så har jeg fået gjort status over min store nytårsopdatering og afstemning – og det er dejligt der er så søde mennesker der vil hjælpe og giver en lidt respons – tusind tak for hjælpen (hvis du vil se mere må du kigge forbi bloggen – der er ikke plads til det her )

  Samtidigt tjekker jeg lige alle jer linkere – enten om i linker tilbage eller har skiftet rikkesverden.dk ud med rikkesimone.com – alle der ikke har bliver slettet fra min blogroll – jeg mener alle har haft en fair chance for enten at sætte det op igen eller skifte linket ud (har i hvertfald skrevet nogen gange siden August – 4 gange).
  Hvis du er en af dem der er blevet slettet men stadig gerne vil linke, vil jeg naturligvis gerne

  Håber i alle får en god weekend
  Rikke
  rikkesimone.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag