Lejlighed på trapperne

Så er det bekræftet! Pr. 1. februar 2010 er jeg bosat i en lejlighed, som den du kan se her til venstre (1. sal). Jeg har lige surfet lidt og det er også lykkedes mig at finde en plantegning. Jeg har ikke set lejligheden i virkeligheden, så det bliver først ved overtagelsen at jeg kommer til det. Det er tilladt at holde et husdyr (én hund eller én kat), så der skulle også være plads til lille Nova. På nogle af de billeder jeg har fundet ser det endda ud som om at der er agility bane lige i nærheden af lejlighederne, så det er ret cool.
Lejligheden er 34-35kvadratmeter, så det er faktisk temmelig stort.
Plantegning her:

Kommentarer

 1. Hey sweet...

  igen tillykke med lejligheden, i hvilken udkant af Aalborg ligger det? - syd, øst, vest??

  Jeg har skrevet en introduction-blog til mig, på DWC, som du kan gå ind og tjekke inden den går i æteren i morgen....

  SvarSlet
 2. @Nita: Tak, du er en skattebasse :-D Den ligger i SØ (Gug), som du jo så har fundet ud af nu på Facebook :-p

  Jeg tjekker intro-bloggen ud og melder tilbage til dig på din blog :-D

  SvarSlet
 3. Tillykke søde !! :)
  Kan du ikke lige lave en lille video af lejlighedne når du er kommet på plads, vil jeg rigtig gerne se :)

  SvarSlet
 4. Congratz ;-) Så lykkedes det endelig! Og så er det jo lige om lidt den er din!

  SvarSlet
 5. @Belinda: Det kan du tro jeg gerne vil, vil meget gerne vise den frem!

  @Anja: Tusind tak søde, ja det er lige om lidt :-D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag