Leguanmænd, Fitnessworld og Gruppedynamik

Nu kan jeg snart ikke strække den længere. Virkeligheden banker på min dør og selvom jeg stadig er iført hjemmestrikkede strømper og joggingsæt, så er jeg nødt til at gå ud og åbne.

Der er lidt over en uge til projekteksamen og det betyder at jeg skal i gang med at læse til eksamen og ikke mindst at forberede mit oplæg, som jeg har bestemt skal handle om gruppedynamik. Jeg ved ikke hvilke teoretikere jeg skal bruge og Veninden, som jeg altid plejer at spørge til råds, er på ferie for øjeblikket, så jeg er lidt på herrens mark. - og det er ikke alt, for virkeligheden kan også orientere mig om, at jeg ikke har længe til studiestart og stadig ikke har fået en kontrakt i hånden med lovning om en ny lejlighed. Pendlemulighederne er ikke gode, så jeg håber at jeg får tilbudt den, som jeg pt. står og venter på. Svaret skulle lande indenfor de næste par dage.

Skal drikke kaffe på café med en ny bekendt i aften. Leguanmanden har en lejlighed fyldt med kryb og kravl - efter sigende skulle de være i bure, eller hvad sådan noget hedder (terrarier?!). Vi har kun snakket sammen online og ikke mødt hinanden før, så det er da lidt spændende om han er ligeså flink i virkeligheden.

Slutteligt har min far overtalt mig til at vi skal en tur i Fitness World i dag. Min fod, som jeg slog til julefrokost tilbage i november er endelig begyndt at opføre sig nogenlunde ordentligt, men der ligger stadig for meget sne til at jeg tør dyrke udendørs sport, så nu må jeg jo fatte min mors kondisko (mine egne er jo pakket ned) og ind i centeret med mig!

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag