Klagesang

Twitterwords: For the first time I'm last in line

Kæresten har fået tilbudt lejlighed i dag. Han ved dog ikke om han vil tage den, da den er temmelig dyr. Jeg kunne næsten have skreget ham i hovedet da jeg læste det (han emailede mig med det samme), jeg er SÅ misundelig. Den er tilbudt ham pr. 15. februar og han er nummer 5 til at få den tilbudt - betyder at fire skal sige nej for at han overhovedet får den. Det betyder også, at jeg allertidligst altså nu kan have lejlighed fra 15. februar og studiet begynder 1. februar, så der skal gang i pendleriet. Tror jeg skal have fedtet mig ind hos forskellige venner og veninder, så jeg ikke behøver at skulle frem og tilbage til Horsens hver eneste dag.

Har snakket med udlejligningselskabet og når min adresse ændres til Horsens skulle det gå meget hurigere at få en lejlighed, så det må jeg se at få gjort, selvom det betyder et ordentligt fald i SU'en og en masse andre praktiske problemer, som blandt andet at jeg skal til at skifte læge - som jo så nok skal skiftes tilbage igen når jeg flytter tilbage til Aalborg.

Kommentarer

 1. Øv hvor er det træls Marie... Krydser fingre for at det går alt sammen.

  SvarSlet
 2. @Anja: du er simpelthen så sød *smiler* Min blog har vidst udviklet sig lidt til et sted med alt for mange klager her på det sidste *Griner* Håber ikke at folk finder det for melodramatisk :-p Jeg må huske at skrive også når jeg er glad og når det handler om andet end blot det flytterod :-D

  SvarSlet
 3. Hehe, sådan er det jo tit når man har mange ting at tænke på. Så er det altid det negative der vejer tungest. Sådan perioder har jeg vist også i min blog :P

  SvarSlet
 4. @Anja: Ja, det er jo også rigtigt :)

  SvarSlet
 5. Da os snyd han får og du intet får.. Typisk!
  Håber snart der er en til dig :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag