Jeg øver mig

Jeg er IKKE en modepige. Jeg betaler ikke 60kr for et magasin med glittede billeder af piger der ikke har indtaget andet end en halv müslibar det sidste år. Jeg kan ikke navnet på mere end omkring 10 designere og jeg forstår ikke hvorfor man nogle gange godt kan sætte grønt og blåt sammen og andre gange ikke kan.

Men, jeg øver mig altså. I løbet af det sidste år har jeg blandt andet lært:
 • At modeblogs godt kan være interessante og underholdende, selvom man ikke går op i det "rigtige" tøj - hell, alt kan være interessant, hvis personen der skriver forstår at vinkle det interessant og gerne med et glimt i øjet.
 • At jeg altid kan overrule modetrenden ved at sige: "Jeg er forud for moden" eller "Jeg danner min egen mode" - Haha, ta' den trendzombier!
 • Navne på mere end 5 nye tøjdesignere (og dette er kun takket være modeblogs, for jeg køber/læser som sagt ikke de der magasiner, der er på tykkelse med videnskabsteoretiske udredninger)
 • Hvad en clutch er
 • At der er noget der hedder Jeggins
And I'm still learning!

Tilgengæld håber jeg at nogle af modezombierne kan lære:
 • Hvis det er vildt ubekvemt, så lad være med at købe det, selvom det er moderne
 • Hvis det er vildt grimt, så lad være med at købe det, selvom det er moderne
 • Hvis det er vildt dyrt, så lad være med at købe det, selvom det er moderne

Kommentarer

 1. Jeg tror sørme du score flest point af os to hvad mode verden angår.. Sådan! :D

  Haha måtte lige søge Jeggins og clutch :p

  SvarSlet
 2. He he, jeg ved ikke engang hvad jeggings er... er jeg så bagefter eller fortabt??? Ej, Godt skrevet...:) Jeg følger også lidt med her.. :)

  SvarSlet
 3. @Samantha: Jeg har levet godt nok uden at vide hvad jeggins er - det var en veninde der stod i en forretning og spurgte efter dem og ekspedienten vidste ikke hvad det var, så måske er det et nærmere selvopfundet ord?! :-p

  @Tanja: Kan godt være, jeg omgiver mig også med et par stykker der går op i det, så jeg hører jo trods alt ét og andet ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag