Jeg venter og venter

Oversigt over hvordan jeg står på ventelisterne, 10 forskellige adresser søges der på og jeg har her til morgen følgende placeringer:

Lejlighed 1: 32
Lejlighed 2: 18
Lejlighed 3: 14
Lejlighed 4: 15
Lejlighed 5: 12
Lejlighed 6: 23
Lejlighed 7: 50
Lejlighed 8: 8
Lejlighed 9: 3
Lejlighed 10: 30

Det ser jo umiddelbart ud som om at der er størst sandsynlighed for at jeg først får tilbudt lejlighed 9, men da der kun er 4 lejligheder på adressen, kan det ligeså godt være f.eks. lejlighed 4 hvor der er 24 boliger... Det er jo umuligt at vide. Jeg er også snart ligeglad, vil bare gerne snart have tilbudt noget *Griner*

Kommentarer

  1. Hvis det kan trøste lidt så var vi nr 10 til denne her lejlighed, og vi fik den :)

    SvarSlet
  2. @Anja: Tak :-) Alt trøster ligenu, du er sød :-D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag