Hvor var det nu jeg lagde den?

At tømme en lejlighed for ting og pakke dem ned, virker umiddelbart ikke så uoverkommeligt. Hvis man så tilføjer at lejligheden er 85 kvadratmeter og at alle tingene skal sorteres i "dit" og "mit", så bliver opgaven noget større. De sidste ting, der blev pakket ned, blev derfor også mere eller mindre kastet ned i forskellige kasser og bæreposer og derfor skal jeg ligeså stille have pakket det om, så der er mere overblik over hvad der er i hvilke kasser og så det bliver nemmere at pakke det ud når den tid (forhåbentlig snart) kommer.

- Jeg har også 3 bæreposer stående med julegaver i, som ikke rigtig er blevet pakket ud andet end: "ihh den er fin, den vil jeg glæde mig til at bruge"... Jeg har fået så mange lækre ting, men de er lettere at flytte når de er pakket ind, så kunne virkelig godt snart bruge en lejlighed at bruge tingene i *Griner*

FYI kan jeg meddele at jeg er stoppet i UniqueQ's. Jeg havde hverken tid eller lyst til at blive ved med at vlogge. Det er ikke et medie, som jeg er stor fan af og bliver det nok aldrig. Teksten er mere min form, så vil hellere koncentrere mig om min hjemmeside og blog, som jeg nu har haft i 9 år og aldrig bliver træt af. Det vil sige at jeg har jubilæum næste år, vildt! *Griner*

Kommentarer

  1. Tænk at det var os der stod der sidste år og skulle flytte.. Dog var vi ikke igennem.. dit og mit.. Men jeg var højgravid :p Puha!

    Håber du snart får en lejlighed :D

    Ih hjemmeside/blog er nu os det bedste :D Jeg må indrømme at de gange du har lavet vlogge så har jeg ikke altid fået dem at se.. og sådan er det os med alle de andre der laver dem.. Det siger mig ikke så meget.. Tekst og billeder er mere mig :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag