Et stort virvar

Gaaab.. åh morgener indeholder på mange måder det værste af det værste: Når man tager dynen af kommer man til at fryse, derpå er man nødt til at vente mens kaffe/te eller hvad man nu indtager for at blive nogenlunde menneskelig, bliver varmt, morgenmaden skal laves og så er der altid et eller andet der skal larme helt vildt, når man egentlig mest har brug for at ørerne ligeså stille kan pakkes ud af de vattotter der har lagt sig i og omkring dem i løbet af natten.

Leguanmand og jeg snakkede rigtig godt i går. Vi gik på café i Horsens og det var hyggeligt, verdenssituationen blev vendt og jeg fik at vide at Leguanmand har en en-ægget tvillingebror. Jeg kan ikke lade være med at forestille mig to leguanmænd komme gående hen ad gaden fuldstændig ens med hver deres krokodille i snor (krokodillerne har små strikkede sweatshirts på i henholdsvis blå og lyserød, da de jo ellers slet ikke kan holde varmen). - Min fantasi er twisted, I know.

Fitness World startup var også i går aftes. Gik egentlig overraskende godt. Havde jo min far med (eller faktisk var det ham der ville, så det var ham der havde mig med). Han knokler på som om han var 18 år gammel, så tror sq' jeg skal til at passe på at manden ikke falder om og får et hjerteslag.

Nå ja, og nu jeg er i gang med random thoughts om lidt af alt muligt, så har Charlotte tagget mig med samme award, som jeg modtog i går. Denne gang er jeg tagget for min "skarpe tunge". En ting jeg sjovt nok blev virkelig stolt af - nok mest fordi den plejer at bringe mig i problemer frem for at virke positivt på folk.

Fik selvfølgelig ikke begyndt på rapporten i går - er simpelthen et dovent menneske nogle gange, men må i gang og skal også have ringet til det sted hvor jeg søger bolig for at høre om jeg har fået den jeg stod nummer tre til eller ej. (Update følger naturligvis, så advarer allerede nu om et ekstatisk/deprimeret indlæg).

Kommentarer

Populære opslag